Awards show 2016

August 24 2016
Bo van Veen
Bo van Veen

29
Oct
2016

De prijsuitreiking van Dutch Design Awards vindt plaats in het tweede weekend van Dutch Design Week: op zaterdag 29 oktober. In De Effenaar wordt tijdens een avondvullend programma het beste design van Nederland gevierd.

PROGRAMMA

Tijdens de Awards Show staan alle finalisten centraal en worden de winnaars van 2016 bekendgemaakt. Awards zijn er in de hoofdcategorieën: Product, Fashion, Habitat, Communication, Service & Systems en Design Research. Speciale prijzen zijn de Young Designer Award en de Best Client Award. De ontwerper met de meeste stemmen van het publiek gaat naar huis met de Public Award. De muziek wordt verzorgd door SKIP&DIE SOUNDSYSTEM. De presentatie is in handen van Andrea van Pol.

Na afloop van de Awards Show is er de DDA afterparty in het Effenaar Café met AFRIKABOOMNADA. Ook kan er tot in de late uurtjes gedanst worden bij de show van Baauer, GANZ, THE GALAXY and DJ SPINN'EM, een DDW Music special. Kortom: een avondvullend programma waarbij Dutch design wordt gevierd.

TICKETS

Wil je de Awards Show bijwonen, maar behoor je niet tot de finalisten? Een selecte groep kaarten is beschikbaar voor het publiek. Tickets zijn inclusief Awards Show, afterparty en optreden van Baauer.

Bo van Veen

BEREIKBAARHEID

Kom je met de auto? Dan kun je vanuit alle richtingen het beste de bordjes 'centrum' / 'station' volgen tot aan Centraal Station Eindhoven. Daar aangekomen zie je de Effenaar reeds liggen. Let op: voer in je TomTom niet de Dommelstraat in als adres, maar de Stationsweg, dan kom je aan de juiste zijde (parkeerplaats) uit. Als je met de trein komt, neem je in het station de uitgang 'centrum'. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, de Effenaar liggen.