Tentoonstelling 2015

July 27 2015
Bo van Veen
Bo van Veen

Van 17-25 oktober is de tentoonstelling met het beste design van 2015 te zien tijdens Dutch Design Week. Naast de tentoonstelling van Dutch Design Awards presenteren verschillende hoogstaande designtoonstellingen zich op de nieuwe locatie: Het Veemgebouw op Strijp-S.

CONCEPT

Het werk van alle finalisten is jaarlijks te bezichtigen op de overzichtstentoonstelling van DDA tijdens Dutch Design Week. De expo met het beste design van 2015 vindt plaats op Strijp-S, dit keer in het karakteristieke Veemgebouw. La Bolleur heeft zich voor het concept van de inrichting laten inspireren door de unieke ruimte. De repeterende okergele pilaren leiden tot een visueel spel van rasterlijnen. Binnen dit concept van het 'grid' geeft DDA betekenis aan Dutch design anno 2015. Op de negende verdieping van deze voormalige Philips opslag zal DDA zich bovendien presenteren samen met verschillende (inter)nationale designtentoonstellingen, waaronder Het Stimuleringsfonds.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De DDA tentoonstelling in Het Veemgebouw is van 17-25 oktober dagelijks te bezoeken van 11-18u. Entree is op basis van het DDW-passe partout, die toegang verschaft tot de verschillende hoofdlocaties van DDW. Koop je tickets hier.