Dutch Design Awards zoekt supervisors tijdens DDW!

August 23 2018
© Boudewijn Bollmann
© Boudewijn Bollmann

Alle Dutch Design Awards winnaars presenteren ook dit jaar hun werk tijdens Dutch Design Week 2018 van 20 tot 28 oktober. Van elke categorie (Product, Fashion, Habitat, Communication, Design Research, Service & Systems, Young Designer en Best Client) zijn drie winnaars geselecteerd om te exposeren met hun winnende projecten. Bovendien wordt het beste van alle categorieën na afloop van de tentoonstelling bekroond met de Future Award en kunnen bezoekers hun eigen favoriet selecteren door te stemmen voor de Public Award.

Voor de begeleiding van de tentoonstelling is Dutch Design Awards op zoek naar twee beginnende ontwerpers of ontwerpliefhebbers uit Eindhoven of omgeving. Ben jij verantwoordelijk, accuraat en gastvrij? Ben je gemotiveerd, communicatief sterk en heb je een echte hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je taken zijn het begeleiden van de vrijwilligers (4 tot 5 personen), het openen en sluiten van de tentoonstelling, het beheren van de exporuimte en het beheren van de (techniek achter de) projecten. Daarnaast stellen we het op prijs als je je in de tentoongestelde werken verdiept, zodat je de bezoekers door de tentoonstelling heen kunt leiden.

Je werktijden zijn

  • Chef 1: 10.30 - 17.30 uur (6 uur)

  • Chef 2: 11.30 - 18.30 uur (6 uur)

Er is een vaste vergoeding voor negen dagen vastgesteld.

Geïnteresseerd? Stuur een korte motivatie en cv naar Romée Beernink (romee@dutchdesignfoundation.com). Deadline reactie: vrijdag 7 september