Dutch Design Awards is niet mogelijk zonder haar partners. Nieuwe en vertrouwde partnerships maken het mogelijk het designveld te faciliteren, vieren en stimuleren.

DDA x EY

EY gelooft dat kunst en cultuur een essentiële bijdrage leveren aan het doorgronden van wat er speelt in de samenleving. Ontwerpers reiken nieuwe invalshoeken aan en verbinden mensen met de oplossingen en producten die zij ontwikkelen.

EY heeft als doel een bijdrage te leveren aan een beter werkende wereld. Niet alleen vakmatig, maar ook door maatschappelijke waarde te creëren en oog te hebben voor talent en volgende generaties. Vanuit die filosofie omarmt EY de komende jaren meerdere initiatieven in de kunst- en cultuursector, ook als partner van Dutch Design Awards.

DDA x Catawiki

Catawiki werkt nauw samen binnen de ontwerpgemeenschap om ontwerpers in contact te brengen met een wereldwijd online publiek. Samen met Dutch Design Awards, hoopt Catawiki de band tussen koper en verkoper, ontwerper en verzamelaar te versterken, online en offline.

Catawiki is de toonaangevende online veilingmarktplaats voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Elke week worden er meer dan 75.000 objecten ter veiling aangeboden aan een wereldwijd online publiek. Ontwerpers kunnen via Catawiki hun ontwerpen veilen, variërend van een prototype tot hele collecties.

DDA x Keep an Eye Foundation

Keep an Eye Foundation en Dutch Design Awards geloven dat financiële ondersteuning het verschil kan maken aan het begin van iemands carrière. Jonge ontwerpers barsten van de goede ideeën maar hebben vaak (nog) niet de middelen om ze ook daadwerkelijk te realiseren. Wij helpen ze daarbij.

Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende talenten. Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, fotografen, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun creatieve dromen te verwezenlijken.

DDA x Gemeente Eindhoven

Gemeente Eindhoven en ontwerp zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met Dutch Design Awards wil gemeente Eindhoven bijdragen aan een voortdurende aandacht voor ontwerpen die gericht zijn op maatschappelijke impact.

Alle partners

  • Presented by

  • Public Partner

  • Partners

  • Leveranciers

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!