26.05.2020

De Call for Entries voor Dutch Design Awards (DDA) 2020 is vanaf vandaag gesloten, maar dit geldt nog niet voor de categorie ‘Best Commissioning’. De aanmeldingen voor deze categorie zijn met een extra maand verlengd, tot en met 25 juni.

We begrijpen dat de prioriteiten voor veel bedrijven zijn opgeschud en veranderd door de opkomst van het coronavirus. Deze nieuwe realiteit vraagt om nieuwe processen en dat kost tijd. Om die reden hebben we ervoor gekozen om de Call for Entries voor de categorie ‘Best Commissioning’ nog een maand langer te laten doorlopen. Je kunt je alleen voor deze categorie nog aanmelden tot en met 25 juni.

Goed opdrachtgeverschap en duurzame inzet van ontwerpers zijn van groot belang. ‘Best Commissioning’ is er voor opdrachtgevers die zowel strategisch als structureel vormgeving inzetten voor hun bedrijf of instelling en daarbij inzetten op een langdurige relatie met de ontwerpers. Van briefing tot het bieden van ruimte aan creativiteit en het implementeren van de resultaten in de organisatie.

Schrijf je uiterlijk 25 juni in via dutchdesignawards.nl/inschrijven

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!