12.08.2019

Dutch Design Awards (DDA) is voor de begeleiding van de expositie tijdens Dutch Design Week opzoek naar een (beginnende) ontwerper of ontwerp-liefhebber uit Eindhoven of omgeving voor de functie 'Chef Expositie'.

Alle Dutch Design Awards (DDA) genomineerden en winnaars presenteren ook dit jaar hun werk tijdens Dutch Design Week 2019 van 19 tot en met 27 oktober. Van elke categorie (Product, Fashion, Habitat, Communication, Design Research, Service & Systems, Young Designer, Best Commissioning en BNO Piet Zwart Prijs) zijn drie deelnemers geselecteerd om hun projecten te exposeren. Voor de begeleiding van de expositie is DDA op zoek naar een (beginnende) ontwerper of ontwerp-liefhebber uit Eindhoven of omgeving.

Ben jij alle 9 dagen beschikbaar, verantwoordelijk, accuraat en gastvrij? Ben je gemotiveerd, communicatief sterk heb je een echte hands-on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je taken zijn, i.s.m. een tweede chef, het begeleiden van de vrijwilligers (4 tot 5 personen), het openen en sluiten van de tentoonstelling, het beheren van de expo-ruimte en het beheren van de (techniek achter de) projecten. Daarnaast stellen we het op prijs als je je in de tentoongestelde werken verdiept, zodat je de bezoekers door de tentoonstelling heen kunt leiden.

Je werktijden van 19 t/m 27 oktober zijn:

Chef 1: 10.30 – 17.30 uur (6 uur)
Chef 2: 11.30 – 18.30 uur (6 uur)

Er is een vaste vergoeding voor 9 dagen vastgesteld.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 2 september een korte motivatie en CV naar Romée Beernink, productieleider DDA.

1

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!