15.03.2021

We hebben twee vacatures! Kom ons team versterken als 'Social Media Marketeer' of als 'Marketing en Communicatiemedewerker - Design Works' en werk aan geweldige projecten zoals Dutch Design Week, Dutch Design Awards, World Design Embassies en What if Lab. Reageren kan tot en met 28 maart.

Dutch Design Foundation

Wij zijn optimisten! Wij geloven in het probleemoplossend vermogen van ontwerpers en bieden hen kansen, ondersteuning, publiciteit en een platform. Door te laten zien hoe ontwerpers wereldwijd vormgeven aan een positieve toekomst versterken we hun positie en betekenis tot ver buiten Nederland. Dat doen wij door de het organiseren van Dutch Design Week, World Design Embassies, Dutch Design Awards en What if Lab. Onze organisatie, Dutch Design Foundation (DDF), is een stichting zonder winstoogmerk met een tweehoofdige directie en een Raad van Toezicht.

Ben jij de nieuwe Social Media Marketeer voor DDW & DDA?

De Social Media Marketeer zal voornamelijk werkzaam zijn voor de DDF labels Dutch Design Week (DDW) en Dutch Design Awards (DDA). De focus ligt voor beide labels jaarlijks in oktober, wanneer in Eindhoven de negendaagse DDW plaatsvindt. Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Social Media Marketeer. Startdatum: 1 mei 2021, indien mogelijk eerder.

Als Social Media Marketeer voel je je enorm thuis in het digitale landschap en weet je precies hoe je een online community moet onderhouden en uitbouwen. Je beheert op dagelijkse basis de sociale kanalen van DDW en DDA en denkt mee over manieren om het bereik en engagement in deze kanalen te vergroten. Door middel van zowel organische als betaalde posts begeleid je relevant verkeer naar onze websites. Daarnaast denk je mee over de social strategieën van DDW en DDA en gezamenlijke social campagnes met partners. De Social Media Marketeer is onderdeel van het Marketing-team en werkt daarin nauw samen met enerzijds de Digital Marketing Manager en anderzijds de Manager Content Development.

Reageren kan t/m 28 maart. Bekijk de volledige vacature!

Ben jij onze nieuwe Marketing & Communicatiemedewerker - Design Works?

Vanuit het programma Design Works (World Design Embassies, What if Lab, Driving Dutch Design en Eindhoven Design District) werken we samen met partners en ontwerpers aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en nieuwe perspectieven voor de wereld van morgen. Dat doen we in de vorm van een jaarrond programma (o.a. conferenties, challenges, livestreams), verschillende content formats (o.a. podcasts, artikelen en video’s) en manifestaties op Dutch Design Week. Ter ondersteuning van het vaste team zijn we per direct opzoek naar een junior marketing & communicatiemedewerker – Design Works.

Je gaat je specifiek richten op het uitzetten van de communicatie over Design Works (met name World Design Embassies en What if Lab). Je beheert daarvoor op dagelijkse basis de websites en de social kanalen. Je onderhoudt en bouwt aan de online communicaties van de labels en denkt mee over manieren om het bereik en engagement van deze kanalen te vergroten. Je publiceert artikelen en nieuwsberichten op de websites, en verstuurt de nieuwsbrieven. Je haalt hiervoor nieuwswaardige content op bij partners en zet dit om in pakkende tekst. Je zorgt voor een soepele communicatie flow intern en extern. Naar partners en opdrachtgevers ben jij het eerste aanspreekpunt betreffende vragen over de websites en plaatsing van content. Je werkt nauw samen met je collega’s van programma en communicatie en ondersteunt allround bij de verschillende projecten van Design Works, van het voorbereiden van presentaties en meetings tot het bijhouden van data in CRM.

Reageren kan t/m 28 maart. Bekijk de volledige vacature!

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!