20.01.2020

In de nacht van 14 op 15 maart organiseert Sheltersuit de eerste Nederlandse Sheltersuit Sleep Out. De deelnemers overnachten gezamenlijk op de Oude Markt in Enschede om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor de daklozenproblematiek in de wereld. Meedoen? Schrijf je nu in!

1

Sheltersuit Sleep Out

Met de Sheltersuit Sleep Out wil de organisatie aandacht genereren voor de daklozenproblematiek in de wereld. Onder begeleiding van een grandioos programma houden de deelnemers elkaar warm. De deelnemers voegen daad bij het woord en zamelen met de actie geld in door middel van sponsoring. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan Stichting Sheltersuit die daarmee speciale water- en winddichte jassen maken: Sheltersuits. De droom: dat niemand op de wereld het koud heeft.

De Sheltersuit Sleep Out vindt plaats in de nacht van 14 op 15 maart en je kunt je nog inschrijven. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je hier in.

Op een andere manier iets bijdragen? Je kunt ook een steentje bijdragen door een eigen inzamelingsactie te starten. Organiseer een mini-sleep out, een eigen benefietwedstrijd of verkoop warme koppen soep. Meld jouw actie hier aan.
2
3

In 2017 was Bas Timmer met zijn Sheltersuit genomineerd voor een Dutch Design Award in de categorie Product. In datzelfde jaar won hij de Public Award. De Sheltersuit is een tot slaapzak te transformeren water- en winddichte jas, die daklozen bescherming biedt tegen allerlei weersomstandigheden. Iedere Sheltersuit is uniek, omdat ze worden gemaakt van gedoneerde materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!