27.07.2020

Ben jij als ervaren stedenbouwer, architect of interieurontwerper op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn deze meester-gezel trajecten van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie misschien iets voor jou.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie zoekt bureaus die willen samenwerken met talenten binnen de architectuurdiscipline. Als gevolg van de COVID-19 crisis verwachten ze extra moeilijkheden voor startende architecten. Het wordt lastiger om aansluiting te vinden met het werkveld, om een (opleidings)plek te vinden binnen een bureau of om een eigen praktijk op te zetten. Tegelijkertijd zal het voor bureaus de komende jaren ingewikkelder worden om ruimte vrij te maken voor experiment en onderzoek. Met deze extra middelen wil het Stimuleringsfonds een impuls geven aan jonge architecten en tegelijkertijd bureaus ondersteunen.

Er is ruimte voor 12 bureaus die samen een doorsnede van het werkveld architectuur vormen. Hierbij wordt gelet op een diverse samenstelling in sub-discipline, omvang, werkterrein, ontwerpmethode en regionale spreiding. Ook interdisciplinaire bureaus worden uitgenodigd zich in te schrijven. Hier vind je de volledige oproep.

Ben je geïnteresseerd als bureau? Meld je dan aan voor vrijdag 31 juli 2020. De oproep voor talenten volgt in september 2020.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!