Juurlink [+] Geluk

High Tech Campus

Het project

Het landschap rondom de High Tech Campus is als het ware het campusterrein in getrokken. Vervolgens zijn de gebouwen zo transparant mogelijk gehouden, zodat het contact met het landschap tot op de werkplek behouden blijft. Hiermee laten Juurlink en Guluk zien welke kracht er kan uitgaan van het landschap bij het creëren van een aangename en stimulerende werkomgeving voor werknemers die het in de eerste plaats van hun creativiteit moeten hebben. Sterk is het ontwerp ook doordat het strak en consequent is in zijn grote lijnen, maar ontspannen en humaan in zijn details.

Commissie

Juurlink en Geluk maakten van de High Tech Campus een inspirerende werkplek. Zelf vonden ze inspiratie in de directe omgeving: de Dommelvallei. Het landschap wordt als het ware het campusterrein ingetrokken door de klimop op de parkeergarages en het aan het water gelegen gebouw The Strip. Gebouwen zijn zo transparant mogelijk gehouden zodat er contact is met het landschap.

— Het ontwerp is strak en consequent in zijn grote lijnen, maar ontspannen en humaan in zijn details.