01.05.2019

De inhoudelijke verdieping van de samenwerking tussen Dutch Design Awards (DDA) en Inntel Hotels Art Eindhoven maakt het voor DDA mogelijk om vier keer per jaar een nieuwe expositie te cureren en presenteren in de galerie van het hotel.

1

Het is een belangrijke ambitie van DDA om de winnaars heel het jaar door een platform te bieden. Frederiek Dijkstra, projectleider DDA zegt hierover: ‘Het sterke aan de samenwerking tussen DDA en Inntel Hotels Art Eindhoven is het samenkomen van twee wensen; enerzijds het tonen van de veelzijdigheid van ontwerp en hoe het zich verhoudt tot de samenleving in de breedste zin van het woord; economisch, sociaal, cultureel en inhoudelijk. Anderzijds het bieden van een podium voor de ontwerpers bij een breed publiek.’

DDA-partner Inntel Hotels Art Eindhoven draagt bij aan deze visie door jaarrond een expositieruimte beschikbaar te stellen waar DDA de bekroonde ontwerpen kan presenteren. Door hunwerk te exposeren in de hotelgalerie bereiken de ontwerpers een divers en internationaal publiek. ‘Het hotel houdt daarnaast haar missie van een kwalitatieve en inhoudelijke invulling van de expositieruimte hoog’ aldus Frederiek.

De eerste expositie samengesteld door DDA in overeenstemming met Petra Janssen van Social Label, is nu te zien in de galerie van Inntel Hotels Art Eindhoven. Bekijk tot eind juni de bekroonde samenwerkingen van Social Label met Edwin Vollebergh, Kiki van Eijk, Roderick Vos, Piet Hein Eek, Edward van Vliet en Kranen/Gille.

2

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!