Maurice Mentjens Design

Stash

The project

Maurice Mentjens Design made an attractive and user-friendly environment for Maastricht retailer Stash. By introducing a display wall in the middle of this (small) space, a partition is created by which the shop appears larger. This impact is reinforced by a large mirror wall. The red enameled partitions are daring and dominate the overall effect, but not in an annoying manner. They ensure the interior is experienced as a powerful entity.

Committee

The shop has been clearly designed as a background for the presentation of the product, and the jury considered it to be an innovative statement.

Jury

The design distinguishes itself by breaking the mold of the traditional design for a bag shop. The layout clearly creates added value for the clients and their customers. The way in which the innovative display method with magnets plays a central role is original and is the kind of idea that we would like to have thought of ourselves.

— They ensure the interior is experienced as a powerful entity.