Quooker

Quooker Flex

Het project

De Quooker Flex voegt een nieuwe functionaliteit toe aan de snelgroeiende, door Quooker gecreëerde productcategorie ‘kokendwaterkraan’. Naast koud en warm water levert de Flex ook direct kokend water van 100°C. Nieuw is de flexibele uittrekslang om de spoelbak uit te spoelen, een grote plank schoon te maken of een vaas te vullen. Het concept van de Quooker Flex is wereldwijd uniek en daarom geoctrooieerd. Quooker lanceert hiermee een product dat een heldere, functionele esthetiek combineert met gebruiksmogelijkheden die een nieuwe standaard zetten.

Commissie

Waar er bij eerdere Quookers nog altijd een aparte warm/koud waterkraan nodig bleef, is dat nu verholpen. Dat maakt dat voor de commissie dit product nu pas echt volmaakt is. De samenwerking met verschillende partijen die resulteerde in deze technische innovatie is indrukwekkend en heeft jaren geduurd. De uitdaging om de kokendwateroptie goed – en vooral ook (kind)veilig – te scheiden van de koudwaterfunctie is geslaagd op een manier die er ook nog eens aantrekkelijk uitziet.

Jury

Met de integratie van de kokendwater- en mengkraan, is de Quooker veelzijdiger dan ooit. De samenwerking met verschillende partijen die resulteerde in deze technische innovatie is indrukwekkend en heeft jaren geduurd. De uitdaging om de kokendwateroptie goed – en vooral ook (kind)veilig – te scheiden van de koudwaterfunctie is geslaagd op een manier die er ook nog eens aantrekkelijk uitziet. Deze voor Quooker kenmerkende evolutie, van continue optimalisering, brengt comfortabele functionaliteit in huis. Een product dat zo vanzelfsprekend zou kunnen worden, dat het ontbreken ervan straks niet meer voor te stellen is. Zeker als de Quooker Flex daadwerkelijk water en energie bespaart. De enige vraag die overblijft: wanneer kunnen we een spuitwaterfunctie verwachten?

— De uitdaging om de kokendwateroptie goed – en vooral ook (kind)veilig – te scheiden van de koudwaterfunctie is geslaagd op een manier die er ook nog eens aantrekkelijk uitziet.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!