Postma Graphics & Motion

The Big Bank Theory

Het project

Om de omvorming van specifieke beleggersbank naar vermogensbank geloofwaardig over te brengen, heeft reclamebureau Dawn de animatie Big Bank Theory gemaakt. Deze theorie verklaart hoe grote banken gedoemd zijn om te groeien ten koste van de spaarders en de beleggers. Alex doet dit natuurlijk niet. Deze commercial slaagt er als een van de weinige in om de bankcrisis in slechts zestig seconden uit te leggen. Hij is visueel aantrekkelijk, oorspronkelijk in zijn uitvoering en bovendien humoristisch.

Commissie

Internetbank Alex wilde zich omvormen van specifieke beleggersbank naar vermogensbank. Lastig, tijdens de bankencrisis. De commercial The Big Bank Theory legt op een visueel aantrekkelijke, humoristische en oorspronkelijke wijze uit waarom de omvorming een goed idee is. Postma regisseerde de goedlopende productie, waarin de beelden en de gesproken tekst als vanzelf samengaan.

— De commercial The Big Bank Theory is visueel aantrekkelijk, oorspronkelijk in zijn uitvoering en bovendien humoristisch.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!