...,staat

Bols Genever

Het project

Ontwerpbureau …,staat kreeg van Lucas Bols de opdracht om de fles, speciale glazen, website en de andere middelen voor de merkcommunicatie te ontwikkelen voor het merk Bols Genever. De authenticiteit van het merk komt tot uiting in de vorm van de fles en de typografie. De vorm is afgeleid van de stenen jeneverkruik en de kalligrafie is verzorgd door de Amsterdamse ontwerper en kalligraaf Niels Meulman. De sfeer die het verpakkingsontwerp wil oproepen, wordt voortgezet in de fotografie van de reclamecampagne en op de website.

Commissie

Jenever moet een drank worden voor trendy cafés en cocktails, vindt Bols Genever. Ontwerpbureau …,staat kreeg de opdracht de fles, speciale glazen en andere middelen voor merkcommunicatie te ontwikkelen. Authenticiteit staat centraal. De zwierige kalligrafie, de vorm en het donkergrijs rookglas brengen jenever weer terug naar het succesvolle verleden en naar het originele recept uit 1820.

— De zwierige kalligrafie, de vorm en het donkergrijs rookglas brengen jenever weer terug naar het succesvolle verleden en naar het originele recept uit 1820.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!