Bonne Reijn

De Rrusie Suit

Het project

De Rrusie Suit van Bonne Suits in samenwerking met Kevin ‘De Rrusie’ Lucas, is het tweede ontwerp van Bonne Reijn. Met zijn zelfbenoemde ‘poor man’s suits’ wil hij verwachtingen die mensen bij kleding hebben – en met name het pak – bevragen en omkeren en hierbij de aandacht voor een persoonlijke stijl in mode vergroten en accentueren. Met een minimalistisch ontwerp, een lage prijs en een groot maatbereik maakt Bonne Suits hun pakken toegankelijk voor een breed publiek. De nadruk ligt op de drager en de toepassing van zijn of haar persoonlijke stijl. Iedereen draagt hetzelfde, ongeacht maat, gender, leeftijd, subcultuur of klasse.

Commissie

Ook deze tweede serie De Rrusie Suits zit heel goed in elkaar. Door de tailleband heeft het pak een pasvorm die zowel vrouwelijk als mannelijk is, het is elegant en toch blijft het onmiskenbaar Bonne Reijn. Het getuigt van visie op de tijdgeest door te focussen op één item: het pak. Het speelt in op de verzadiging in stijl die veel mensen ervaren in een modelandschap waar luxe gedemocratiseerd is. Mensen willen eigenheid. Minder, maar wel beter. En dat is dit. De kracht van uniformiteit. Ook de beeldentaal van Bonne Suits oogst lof. Door echte mensen, steeds dezelfde locatie en art direction in te zetten, staan de dragers centraal. Je herkent de verschillende karakters en dit onderstreept de missie. Bonne Suits is een bewezen concept van deze tijd.

— Het merk speelt in op de verzadiging in stijl die veel mensen ervaren in een modelandschap waar luxe gedemocratiseerd is. Mensen willen eigenheid. Minder, maar wel beter. En dat is dit. Bonne Suits is een bewezen concept van deze tijd.

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte!