Triodos Bank X RAU Architecten X Arcadis X Ex Interiors

Triodos Bank – De Reehorst

1

The project

The new working environment of Triodos Bank is a place where the ingredients of ‘the new age’ are palpable. The bank wanted to make its offices more than a sustainable building. Triodos has realised an accessible meeting place where employees, customers and visitors feel welcome and that aims to be a connecting factor between culture, nature and economy. The design and the production of materials are based on natural structures. The building as a whole can be reassembled and is made from sustainable and reused materials. This return to its roots at Landgoed De Reehorst is coupled with a vision of real estate with which Triodos strives to make a positive impact on the surrounding estate, nature and biodiversity.
2
3
4

Committee

Triodos Bank has its now succeeded in capturing its very own signature and values in a building that nestles beautifully in its surroundings. Right from the start, the bank as commissioner chose for a co-creation approach, with a focus on ecology and economy, and implemented this consistently and ambitiously. It thereby fits in seamlessly with the brand identity, which the building palpably brings to life. Structurally good commissioning and the strong strategic use of design; this is what you would ideally expect from Triodos Bank. An extra feather in the cap for its far-reaching circular character, especially because it is not just a little extra for Triodos Bank, but clearly a matter of course.

— "Structurally good commissioning and the strong strategic use of design; this is what you would ideally expect from Triodos Bank."